Cookie Privacy PolicyCookie Privacy Policy

HomeHorecaHorecaOosterhout

Oosterhout

Café Oud Brabant is een “bruin” café met activiteiten in het centrum van Oosterhout. Het is sinds ca. 1680 gevestigd in een fraai pand en sinds mensenheugenis een pleisterplaats. Het café heeft een mooi terras aan het autovrije gedeelte van de Leijsenhoek, een voorcafé, een open zaal/podiumgedeelte, een feestzaal, oefen- en vergaderruimtes en een eigen studio.

Het biedt repetitieruimte aan o.a. ruim 20 popbands, carnavalsbands Toeternietoe, Simpelfonisch Orkestje en de Hofkapel en aan Schaakvereniging D4.

De bar voorziet in een ruim assortiment aan bieren waaronder een aantal bieren van de Gulpener Bierbrouwerij. Deze brouwerij produceert een aantal ambachtelijke natuurzuivere bieren en heeft in 2003 het Milieukeurmerk ontvangen.

Café Oud Brabant
Leijsenhoek 11-13
4901 ER Oosterhout
http://www.cafeoudbrabant.nl

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaal bier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij ons ben je aan het juiste adres!

Bij Mitra kom je niet alleen voor de drank(en). Wij zijn ons ervan bewust dat je vaak met vragen zit, die met onze dranken te maken hebben, zoals 'welke wijn schenk ik bij mijn diner?’, of ‘kan ik bier drinken bij een zoet dessert?’. Wij hebben een uitstekende kennis van dranken met alles wat daarbij hoort en adviseren je graag! Ook voor een
 cadeau kom je naar Mitra. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of ‘zomaar’ is, we maken er met professionele materialen een verrassend geschenk van. Zelfs via onze webshop kunnen we jouw geschenk op de juiste wijze inpakken.
Ik nodig u van harte uit om eens langs te komen zodat u zich zelf kunt overtuigen!

Mitra - Ad van Dongen
Scheperij 1
4847 EZ Teteringen
http://www.mitrateteringen.nl

Cafe de Pub
Het oudste café van Oosterhout gevuld met de leukste mensen uit de omgeving. Zet er één stap binnen en je wilt nooit meer naar huis.

Cafe de Pub
Klappeijstraat 9 
4901 HD Oosterhout
http://www.cafedepub.nl

Mad Hat, zelf groot fan van goede koffie en geïnspireerd door een drankje dat zijn oorsprong vindt in Taiwan waren we vastbesloten dit concept naar het hippe en trendy Oosterhout te brengen. Een verfrissende drank dat in principe op basis van thee en tapiocaballetjes bestaat maar door de “theevolutie” is uitgegroeid tot een populaire drank die geheel naar smaak en keus samen te stellen is.
Benieuwd naar Bubble tea? Kom dan gezellig langs en probeer het uit, of probeer een van de heerlijke bieren van De Lastige Broertjes!

Mad Hat
Arendshof 33
4901LG Oosterhout
http://www.mad-hat.nl

Welkom bij Café de Beurs

Het café, ook wel de huiskamer van Oosterhout genoemd, is gevestigd in het mooie oude centrum van Oosterhout. Gelegen in de Klappeijstraat grenzend aan de markt met zijn terrassen, restaurants en prachtige nostalgische basiliek.

Het assortiment beslaat zo’n 240 bieren en ruim 100 whisky’s. Het café heeft 3 eigen huisbieren, het Beurs Blond, Beurs Tripal en de Beurs Weisse.
Heerlijke fris-bittere bieren en mateloos populair! Perfect te combineren met de eigen Tripal kaas uit de streek. Café de Beurs heeft “De Smaak Te Pakken!”

Onze medewerkers staan garant voor gastvrijheid, kennis en service om u een voortreffelijk verblijf te bezorgen. Wij verzorgen tevens bierproeverijen en serveren van de kleine kaart de heerlijkste Beurs Bites om uw mooie bier te begeleiden.

Café de Beurs
Klappeijstraat 4
4901 HE Oosterhout
http://www.cafedebeurs.nl

Meer artikelen...

Heb je een vraag?


Stuur hem ons dan gerust via het hiernaast weergegeven contactformulier. We reageren meestal binnen 2 weken op je bericht.
Je kunt ons ook een bericht sturen via onderstaande media:

De Lastige Broertjes


Email:

Postbus 32, 4900AA Oosterhout (NB)

Facebook: Delastigebroertjes

CAPTCHA
JSN Yoyo template designed by JoomlaShine