Cookie Privacy PolicyCookie Privacy Policy

HomeHoreca

Ook je gasten verrassen met een biertje van De Lastige Broertjes?

De lastige broertjes hebben een exclusief assortiment aan smakelijke bieren. De bijzondere bieren worden verkocht bij de betere horecagelegenheden en (dranken)winkels.
Heb je een mooie horeca onderneming of (dranken)winkel en wil je de bijzondere bieren van De Lastige Broertjes verkopen? Dan komen we graag met je in contact!
Zend je contactgegevens via onderstaand formulier naar De Lastige Broertjes en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We bieden verschillende biersoorten met bijzondere eigenschappen voor een interessante prijs.

De Lastige Broertjes zijn zelf ook klein begonnen. En weten als geen ander hoe lastig het dan kan zijn om grote hoeveelheden af te moeten nemen. Daarom kennen we geen minimale afname verplichtingen.

Voor wat hoort wat

Ben je enthousiast geworden van onze biertjes en weet je ook je gasten/klanten enthousiast te maken? Dan worden we ook enthousiast van jou! Als dank voor je enthousiasme plaatsten we graag een eervolle vermelding van je onderneming op deze website. Maandelijks krijgen de 9 grootste "fans" zelfs een eervolle vermelding met foto op onze frontpage!

Heb je een vraag?


Stuur hem ons dan gerust via het hiernaast weergegeven contactformulier. We reageren meestal binnen 2 weken op je bericht.
Je kunt ons ook een bericht sturen via onderstaande media:

De Lastige Broertjes


Email:

Postbus 32, 4900AA Oosterhout (NB)

Facebook: Delastigebroertjes

CAPTCHA
JSN Yoyo template designed by JoomlaShine